top of page

sáb, 02 dic

|

Bosc de Sant Iscle de Bages

EINES

Un dia de jocs i aprenentatges molt WILD al bosc, introduint aprenentatges de la vida real descobrint unes eines manuals molt pràctiques.

Registration is closed
See other events
EINES
EINES

Time & Location

02 dic 2023, 10:00 – 13:30

Bosc de Sant Iscle de Bages, 08272 Sant Iscle de Bages, Barcelona, Spain

About The Event

Des dels primers dies dels humans hem descobert com convertir elements de la natura en eines. En aquest dia especial al bosc farem volar la imaginació i l'enginy amb pals, pedres i eines naturals que trobem al bosc i al mateix temps aprendrem a fer servir eines manuals com barrines, peladors i navalles. Tindrem la oportunitat de crear una peça única i personal, amb una bona dosi de jugar, fer noves amistats i seguir nodrint la nostra relació amb la natura que ens envolta. Us hi esperem!

Aquesta activitat té l'objectiu de descobrir habilitats pràctiques, nodrir la nostra creativitat, i connectar amb nosaltres i el nostre entorn.

Aquest dia és per a infants sols, però animem a les famílies que vulguin a compartir l'experiència abans d'acabar el dia entre 13:00-13:30 esteu benvinguts i benvingudes!

Tickets

 • 1 DIA

  Matinal de 10:00-13:30 Famílies benvingudes a partir de la 13:00!

  30,00 €
  Impuestos: IVA incluido
  Venta finalizada
 • PACK WILD 3 DIES

  Aquesta entrada és per ànimes salvatges que volen moltes aventures - 3 dies especials que podeu triar dins d'un període de 6 mesos.

  75,00 €
  Impuestos: IVA incluido
  Venta finalizada

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page