top of page

sáb, 16 dic

|

Bosc de Sant Iscle de Bages

TRIBUS

Gaudirem d'un matí on els elements de la natura ens ensenyaran els secrets de ser una tribu, i mitjançant músiques i creacions connectarem amb el bosc i amb nosaltres mateixos!

TRIBUS
TRIBUS

Time & Location

16 dic, 10:00 – 13:30

Bosc de Sant Iscle de Bages, 08272 Sant Iscle de Bages, Barcelona, Spain

About The Event

Jugar a la natura té molts avantatges, incloent nodrir les relacions socials i conèixe'ns millor a nosaltres mateixos. Aquesta matinal serà un dia ple de música i aventures creatives per gaudir de ser tribu, d'ajudar-nos i de fer noves amistats. Tindrem l'oportunitat de fer pintura corporal tribal, corones, d'aprendre els rituals dels elements de la natura (pluja, foc, vent...) i de construir un totem entre tots!!

 

Aquesta activitat té l'objectiu de desenvolupar habilitats socials, nodrir la nostra imaginació, i de connectar amb nosaltres i el nostre entorn.

 

Aquest dia és per a infants sols, però animem a les famílies que vulguin a compartir l'experiència abans d'acabar el dia entre 13:00-13:30 esteu benvinguts i benvingudes!

Tickets

 • PACK WILD 3 DIES

  Aquesta entrada és per ànimes salvatges que volen moltes aventures - 3 dies especials que podeu triar dins d'un període de 6 mesos.

  75,00 €
  Impuestos: IVA incluido
 • 1 DIA

  Matinal de 10:00-13:30 Famílies benvingudes a partir de la 13:00!

  30,00 €
  Impuestos: IVA incluido

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page